OPTAGELSE

Bliv en del af Super8

OPTAGELSE I SUPER8

Ansøgning til den nuværende runde er lukket. Årgang 10 starter til september 2019.

ANSØGNING ÅBNER IGEN I 2021

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvem kan blive optaget i Super8?

Er du over 18 år? Så kan du blive optaget i Super8.

Hvad kræver det at gå på Super8?

At gå på en foreningsuddannelse er hårdt, men utroligt lønnende arbejde. Der er rigtig mange opgaver at tage sig af, både i forhold til drift og udvikling. Det kræver engagement, fordi de andre medlemmer i foreningen skal arbejde hårdere, for hvert medlem der ikke løfter deres del. Det kræver samarbejdsevne og vilje – viljen til at ville hinanden, ville foreningen, ville Aarhus. Det er en fordel at besidde evnen til at bide sig fast, og ruske indtil man kommer igennem. Det er en fordel at kunne gøre dette på en måde der samtidig indebærer ordentlig opførsel overfor andre mennesker.

Hvor mange optager I hvert andet år?

Som de eneste optager vi ikke et fast antal medlemmer, men forholder os udelukkende til de ansøgere vi har, og sætter hold ud fra det. Det betyder at vi nogle år har store årgange, og andre år, små.
Det betyder ikke at du ikke har talent, hvis du ikke bliver optaget – vi kigger rigtig mange forskellige aspekter når vi vurderer ansøgere, og talentet er et af dem. Engagement, samarbejdsvilje og -evne, erfaring, kunstnerisk talent, smag, udtryk, teoretisk viden, modenhed, produktivitet mm. er nogle af de aspekter vi vurderer. Vores fokus er at få så komplet et billede af dig som vi kan, så vi bedst muligt kan vurdere hvordan du passer med vores forening og de andre aspiranter vi sætter hold efter.

Hvorfor en foreningsuddannelse? Hvorfor ikke Filmskolen?

Filmskolen er en umådelig god uddannelse, ingen tvivl om det. At man måske er mere tiltrukket af en foreningsuddannelse som Super8, er for de fleste et spørgsmål om temperament og smag. På Super8 er du selv med til at arrangere undervisningen, og dermed bliver udviklingen af dit talent en proces du i meget høj grad selv kan styre. Hos os er det en styrke at vi ikke får noget forærende, fordi vi fra starten bliver vant til at kæmpe hårdt for det vi gerne vil. Hos os, er du i branchens midte fra starten.

Kan jeg fremsende fysiske bilag til min ansøgning?

Vi modtager ikke fysiske bilag. Alt skal være afleveres digitalt, enten uploades sammen med ansøgningen eller være tilgængeligt via link.

ER DIT SPØRGSMÅL ENDNU IKKE BESVARET?