Opdatering årgang 15

Der er nu gået lidt over et halvt år siden den nye årgang Super 8’ere begyndte og der kan allerede mærkes store forandringer på filmskolen. Siden eleverne begyndte i september, har de været beskæftiget med workshops og undervisning fra større og mindre navne i både den danske og internationale filmbranche.

Udover undervisning har den nye årgang også haft et tæt samarbejde med den forrige årgang, for at lære hvordan de, på bedste vis, kan overtage ansvaret for skolen og dens fremtid.

Til generalforsamlingen i fredags kom tidspunktet så, hvor Super8 årgang 13 måtte give stafetten videre til årgang 15. Det skete med valg af ny formand (Edith Tvede Byg-Fabritius), Næstformand (Mads Schnoor), Kasserer (Camilla Sunesen) og menige medlemmer (Iben Søtang Jacobsen og Charlotte Sne Hoen).

Og nu hvor det nye kuld Super 8ere er ved at have kontrol over skolens struktur, har de allerede kastet sig ud i produktionerne af deres førsteårsfilm, hvilke vi i løbet af de næste uger, vil give jer et lille indblik i.