Camilla Sunesen

Producer

BIOGRAFI

Camilla har erfaring med fiktion og dokumentar i kort og lang format, som bl.a. producer, assisterende producer og produktionsleder. Hun startede ud på Potemkin Film og gik efter afslutning direkte videre til at koordinere og lede produktionen på en Super8 spillefilm, hvor hun sidenhen har udført opgaver som assisterende producer.

For Camilla er gode film skabt af stærke visioner bygget i stærke rammer, og ligger derfor stor værdi i god ledelse, teamwork og workflow. Camilla er som producer velorganiseret, innovativ og en menneskekender med et positivt sind. Hun har en stor indlevelsesevne og har derfor sans for at lade de praktiske løsninger stemme overens med den kreative vision.

Camilla har en bachelor i Spansk og spanskamerikansk sprog, litteratur og kultur med Tilvalg i International kommunikation på Engelsk fra Aarhus Universitet. Camilla arbejder i dag som projektkoodinator på filmdaghøjskolen Potemkin Film.

I start 2016 startede Camilla et partnerskab op med Producer Mette Mikkelsen i deres produktionsselskab New Tales. Her skaber de film med fokus på international co-produktioner og talentudvikling inden for fiktion og dokumentar. I New Tales er deres vision at skabe nye udfordrende fortællinger.

FILMOGRAFI

2016 - Between Here & Now (co-producer)
2016 - Aarhus Taekwondo Klub (producer)
2015 - Notes of Karavaichuk (producer)
2015 - Jeg er David (producer)
2015 - 100 Dage i Aarhus (projektleder)
2015 - Lusaka Redemption (producerassistent)
2015 - Needle Boy (produktionskoordinator/produktionsleder/ass. producer)
2014 - Rend mig (producer/produktionsleder)
2014 - Længere ned og længere op (producer/produktionsleder)
2014 - For min datter (producer/produktionsleder)
2013 - Rest (producer/produktionsleder)
2013 - My Dear (instruktør/producer/produktionsleder/klipper)
2013 - Pas på når bussen holder (instruktør/producer/produktionsleder/klipper)
2013 - Os To (instruktør)