Jasmin Jiramani Christensen

Filmproducer

BIOGRAFI

Jasmin er en Nordjyde med stort N, som er STOR modstander af janteloven og elsker alle mennesker omkring sig. Hun er en kick ass ung forretningskvinde, iværksætter og ikke nok med det ultra kreativ og ret anderledes tænkende.

Trods sin unge alder, har hun en del erfaring i bagagen. Hun har siden hun var helt lille haft en interesse i at skabe film. Hun har altid haft en enorm fordybelse i at få andre med på en rejse, hva’ end, det er, derudover elsker hun i at starte ting op og sætte ting i gang både forretning og filmprojekter, men hun er også kræsen med sine egne projekter, hun går ikke ind i noget som hun kun kan stå ved 99%, det skal være 100%

Hun har deltaget og vundet en del priser til entreprenuer konkurrencer, hjulpet andre iværksættere og har også sin egen ny lanceret App virksomhed.

Hun fik for alvor sparket sig ind i branchen med hendes præstation hos StarWars fanfilmen Shrouded Destinity, som er det største frivillige projekt i Danmark med 200 filmmennesker ombord, Jasmin er producer på projektet, og drivkraften i at få det hele til at spille både økonomisk, praktisk, forretningsmæssig og ikke mindst det gode humør..

For hvis der er noget Jasmin ikke har, så er det et filter. Jasmin ligger meget vægt på, at alle skal have det godt,  for uden det ingen resultater.

Også er ærlighed vigtigst frem for alt, det første filmjob Jasmin havde gik hun ind på set og sagde, “jeg ved godt jeg er producer, men jeg aner ikke hvad jeg laver”.

Til dagligt arbejder Jasmin som fuldtidsproducer hos Retrospectfilm og er i fuld gang med sine egne projekter, hvor hun for alvor lukker op for hendes forskruede idéer og kreative tanker, som hun forventer, skal sætte sit præ i branchen.