Josephine Maria Leopold

Manuskriptforfatter

BIOGRAFI

Som enebarn er Josephine opvokset dybt inde i en skov i Mols Bjerge, hvor hun i sin barndom fandt venner i køer og fugle, men senere i sin ungdom måtte erklære at fjernsynet var og blev hendes bedste ven.

Som manuskriptforfatter kredser Josephine ofte om temaer, der beskæftiger sig med det skæve og utilstrækkelige i mennesket og ynder at behandle dette emne med humor og omsorg. Hun nærer en dyb kærlighed for den arketypiske klovn, der ufortrødent søger samfundets anerkendelse, men gang på gang taber ansigt, grundet sin uforenelighed med samfundets regler. For Josephine er dette en almenmenneskelig udfordring, som alle kan identificere sig med, le af og græde over.

Josephine er uddannet dramaturg og har læst manuskriptskrivning på Canterbury Universitet i England og deltaget i Robert Mckee’s Story Seminar. Josephine er freelance manuskriptforfatter for Huusmann Media som er målrettet børn og unge. Hun er tilknyttet Retrospect Film, hvor hun er dramaturg og assisterende producer på diverse filmprojekter. Derudover har hun erfaring med de forskellige roller inden for filmproduktion hhv. fra Deluca Film, GotFat Productions og som statistkoordinator på Super8-film.

FILMOGRAFI

2016 - I Skovens Dybe, Stille Ro (Manuskript og Idé)
2016 - På Sporet (Manuskript)
2015 - Anton & Lakridsmysteriet (Manuskript)
2014 - Bokser (Statistkoodinator)
2014 - Needle Boy (ass. statistkoordinator)
2013 - Tvillingerne og Julemanden (ass. statistkoordinator)
2012 - Det perfekte Talent (Idé og skuespiller)