Kristian Pedersen

Manuskriptforfatter

BIOGRAFI

Kristian fik først rigtigt smagt på filmarbejdet, da han var elev på Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft i skoleåret 2013/2014. Her blev der prøvet lidt af hvert. Manuskript, Animation, skuespil og produktion. Men siden han kommer fra en baggrund novelle forfatter, blev det ret hurtigt tydeligt at det var manuskript der trak mest, og står som i dag som det han ønsker at beskæftige sig med til evig tid. “Men Kristian…” har folk tit begyndt. “…hvorfor vil du ikke instruere i stedet?” Hvor til han kun kan svare, at Intet er for mig, mere fyldestgørende end at udvikle og skrive film, ikke engang det at instruere. Men man skal aldrig sige aldrig, måske en dag.

Derudover er Kristian opvokset på Mors, og hvordan man så lige pludselig får lyst til at lave film kan han ikke lige svare på. Han har nok set en dårlig film og tænkt at det kunne godt gøres bedre, så det kunne han ligeså godt gøre.

Der til skal det siges, at der kun er en slags film som Kristian hader. Husholdningsfilm. Derfor vil han heller ikke afvise nogle genre, der skal jo være plads til alle. Bare ikke husholdningsfilm. Ellers er Kristian igang med at studere dramaturgi på Aarhus Universitet og så synes han det er vildt underligt at skrive om sig selv i 3. Person.

FILMOGRAFI

2015 - Elevatoren (Med-Manuskriptforfatter)
2015 - Nordskov (Location-Assistent)
2014 - På Kanten (Manuskriptforfatter)
2014 - Valery Harmonized (Producer)
2014 - Disingenuous (Skuespiller)
2014 - I Think I’m in love with my new sister (Manuskriptforfatter)