Nanna Cecilie Hansen

Manuskriptforfatter

BIOGRAFI

Med barndomsvenner som Alfons Åberg, Snøvsen og Harry Potter har Nanna altid befundet sig i det opdigtede univers. Derfor kom det ikke som en overraskelse, da Nanna begyndte at fylde kladdehæfte efter kladdehæfte med sine egne historier i folkeskolen. Forfatterkursen var lagt – lige indtil gymnasiet.

På gymnasiet blev eftermiddagens skriverier skiftet ud med den nyeste film eller Tv-serie på Netflix. En aften, samtlige film og Tv-serier senere, sad Nanna grublende ved spisebordet -Hvad i al verden skal jeg være, når jeg bliver stor? Det var her Nanna blev præsenteret for ideen om at blive manuskriptforfatter. Som manuskriptforfatter kan Nanna kombinere sin store interesse for historiefortælling med sin svaghed for film og Tv-serier – i sandhed en ”win-win situation”.

Siden åbenbaringen ved spisebordet den mindeværdige aften i 2.G har Nanna været på et etårig ophold på den Europæiske Filmhøjskole. Et ophold, der bekræftede Nanna i én ting – hun er på helt rigtig vej. Udover Super8 skal Nanna udforske sin interesse for visuelle fortællinger på professionsbacheloren Multiplatform Storytelling and Production.

FILMOGRAFI