Sofie Krogh Grud

Manuskriptforfatter

BIOGRAFI

Sofie kunne ikke være mere nordjysk, end hun er. Hun er nemlig født og opvokset i Skagen. Her brugte hun det meste af sin barndom på at finde på lege og historier, og hun dagdrømte om at blive skuespiller eller forfatter. Helt fra barnsben havde Sofie nemlig en kæmpe passion for film og fortællinger. Men der gik lang tid, før hun regnede ud, at det var manuskriptforfatter, der var hendes egentlige kald. Da tiøren endelig faldt, var hun dog helt sikker på, at det var det rigtige valg.

Når Sofie ikke er på Super8, er hun at finde på Kasernen, hvor hun studerer Dramaturgi, eller også befinder hun sig foran det store lærred, hvor hun udvider sin filmhorisont.

Sofie elsker, når man tilføjer lidt magi eller nogle ekstraordinære elementer til ellers realistiske film, og hun drømmer om at implicere disse træk i sit arbejde. Sofie vil gerne skrive manuskripter, der rummer, blander og udfordrer alle de forskellige filmgenrer, og hun vil især gerne være med til at gøre indiefilm til en større ting i dansk film. Når det så er sagt, vil hun egentlig bare fortælle historier! Hun er nemlig af den holdning, at alle mennesker besidder en interessant historie – hvis den ellers fortælles rigtigt – og hendes plan med livet er at nå at skildre så mange historier som muligt.

FILMOGRAFI