Jasmin Jiramani Christensen

Filmproducer

BIOGRAFI

Jasmin er en Nordjyde med stort N, som er STOR modstander af janteloven og elsker alle mennesker omkring sig. Hun har været iværksætter siden en alder af 12 år og ser sig selv som ultra innovativ og ret anderledes tænkende.

Jasmin har siden hun var helt lille haft en interesse i at skabe film. Hun har altid haft en enorm fordybelse i at få andre med på en rejse.

Hun er en kæmpe motor der brænder for sætte i gang, eksekvere og nå i mål. For i mål, det når hun.

Vejen hen til filmbranchen har ikke være klassisk. Jasmin har en baggrund som iværksætter, hvor hun har deltaget og vundet en del priser til entreprenuer konkurrencer, hjulpet andre iværksættere og har også lanceret App virksomhed.

Hun fik for alvor sparket sig ind i branchen med hendes præstation hos StarWars fanfilmen Shrouded Destinity, som er det største frivillige projekt i Danmark med knap 300 filmmennesker ombord, Jasmin er producer på projektet, og drivkraften i at få det hele til at spille både økonomisk, praktisk, forretningsmæssig og ikke mindst det gode humør..

For hvis der er noget Jasmin ikke har, så er det et filter. Jasmin ligger meget vægt på, at alle skal have det godt,  for uden det ingen resultater.

Og så er ærlighed vigtigst frem for alt, det første filmjob Jasmin havde gik hun ind på set og sagde, “jeg ved godt jeg er producer, men jeg aner ikke hvad jeg laver”.

Sidenhen har Jasmin fået en større erfaring i branchen indenfor, fiktion, dokumentar, serieformat og tv og har haft en fastansættelse, som producer hos et produktionsselskab i filmbyen.

Ved siden af sin producer beskæftigelse, vil i af og til kunne møde Jasmin som produktionsleder på diverse projekter rundt i landet.