Oliver Schlage Danielsen

Filmproducer

BIOGRAFI

Oliver er fra Lynge, en lille by i Nordsjælland, men er siden flyttet til Nørrebro, hvor han bruger tiden på at savne sin hund og lave film.

Olivers interesse for film startede, da han var på set, for at hjælpe sin kammerat som statist, men blev i løbet af dagen en del af produktionen og lige siden er det gået stærkt – han lavede sit første projekt som producer i sommeren 2021 og har siden gået på KBH F&F og lavet kortfilm og musikvideoer ved siden af. Nu er han i gang med at udvikle en serie på serieskolen samtidig med, at han er i gang med at co-producere sin første spillefilm.

Oliver ser det at producere som at bygge en bygning – man skaber noget ud af ingenting og det bliver bygget med den bagtanke at det skal blive stående i lang tid. Hvis en funktion fejler, blive hele filmen dårligere og det er producerens job at sørger for at alle har det godt så alle yder deres bedste og man til sidst har et tilfredsstillende produkt, en tilfreds kunde/tilskuer, men i den grad også et glad og tilfreds hold efterfølgende. “At lave en go film handler også om at have en god produktion – hvis DOP har det dårligt bliver filmen grim, men hvis en runner har det dårligt er det et lige så stort problem. Hvis du råber ad min runner råber jeg ad dig.”